Adels Auto's

Hoge Uitakker 6 4264 AJ Veen - 0416 200003 / 06 14 705 796 / 06 30 850 851 - info@adelsautos.nl

Adels Auto’s, altijd op zoek naar het unieke exemplaar!

Toe aan een andere auto? Kom langs bij ons bedrijf voor de aankoop van uw nieuwe auto. Heeft u een auto om in te ruilen? Neem contact met ons op  en wij bespreken de mogelijkheden met u.
Wij staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit die wij aan onze auto’s en u willen geven.
Niet de auto die u zoekt, wij gaan graag vrijblijvend voor u op zoek.
Om uw aankoop mogelijk te maken, kunnen wij u helpen bij het vinden van een passende financiering. Om u een voordelige financiering te garanderen werken wij samen met een aantal betrouwbare maatschappijen, uw privacy is gegarandeerd.

Adels Auto’s is een familiebedrijf. Dennet (Adel junior) is gestart met het bedrijf. Van kleins af aan een auto liefhebber. Na het volgen van de Auto-Business school te Driebergen wist hij gelijk wat hij wilde, zijn eigen zaak. Gestart vanuit huis, waar al snel de hele tuin vol geparkeerd stond. Dennet heeft zijn vader gevraagd om samen met hem te gaan werken.

Adel senior was altijd op zoek naar de ultieme rijervaring voor zichzelf. Misschien bent u hem ooit tegen gekomen in zijn Donkervoort beschilderd door de kunstenaar Clemens Briels.  Een foto van deze bijzonder auto hangt nog steeds op zijn kantoor. Johan vindt het geweldig om nu op zoek te gaan naar de ‘snoepjes’ voor u als klant.

In januari 2016 zijn wij verhuisd naar ons mooie pand in Veen. Hier zult u ook Inka van den Adel aantreffen. Zij verzorgt de administratie.

Wij staan zes dagen in de week met enthousiasme en passie voor auto’s voor u klaar. Komt het u overdag niet uit, ook in de avond bent u op afspraak van harte welkom. Bel ons gerust voor een afspraak buiten onze openingstijden.

Welkom bij ons familiebedrijf, een kop koffie is zo gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *